selamat bersalin

sy due bln 2 tp skrg sy dh slmt brsalin normal

26 Balas

sy 3/2 doakn sy cpt bersalin. haihh xsnggup dh rasa nya nk bawak. lutut sakit2. 😂 doakan saya Farhana Najiah Bt Atan dipermudahkan bersalin nanti. terima kasih ibu2♥️

Alhamdulillah sis. Tahniah. Selamat berpantang. Btw due saya pun bulan 2 (23/2). Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin nanti ye 🥰

3mo ago

due date kita sma sis..23/2..insyaallah smga dprmudahkan bersalin kita ibu2 bersalin nnti ye..amiinn

saya 19/2 tapi skrg dah start sakit pinggang sampai kt ari2 tu 🥲 ank no 2 second babyy doakan yew . rsau jgk kuar tandaa baby nk kuar awaii 😅

3mo ago

btul sis haah smoga dipermudahkan urusan bersalin kita

wahhh..alhamdulillah..tahniah ibu..selamat berpantang smoge sihat ibu dan anak..doakan sy juge..due 9/2..skrg 37 mggu 1 hari..

3mo ago

aamiin..smoge semuanya dpermudahkan,,selamat ibu dan anak..

due bila tu 😄 saya due 21 ni. Dah tak sabar nak keluarkan 😆 sesakit badan 😜

3mo ago

insyaAllah Aamiin. ni start sakit² kaki pulak 😄 sabar je laaaa. Sikit lagi 😁

alhamdulillah. tahniah sis. selamat berpantang. saya pon due bulan 2. sekrang da 38minggu. bby masih syok duduk dalam perut.

wahh tahniah 😆😆sy pun first mom due 28.2 ni tpi risau jga kluar awl,, smoga smua ibu² bersalin dgn selamat🤍💗

Wow, tahniah sis, saya pun bulan 2/15 jgk. Tapi bby xnak kluar lg hehe. Sya ada bukaan dh tpi baru 2cm 😅

Alhamdulillah bestnyaa.. Sy due 12/2 Doakan sy pun bersalin mggu ni.. Xsabar dah😂

3mo ago

Kan... Kalau blh nk mggu ni.. Esok ckup 37w.. Kluar trus hahaha.. Tkut pun yer jgk kalau overdue

sy due 18 feb, 1st baby.. harap dipermudahkan bersalin.. selamat berpantang..🥰