Hi ibu2 Sy skrg dah 37wk,due 8/03/23,nak tanya hospital Serdang suami blh teman ke masuk labor room?

Blh ke suami teman kt lb?

2 Balas

sy baru bersalin harini di serdang, suami boleh teman di labor room, nanti prepare beli siap2 test kit bawak sekali.

1y ago

tq sis zie, sblm tolak msuk labor room nanti dorg akan inform husband utk bt test tu and nanti bgtau kt tmpt daftar tu isteri dah nak msuk labor room.

boleh rasanya . saya pun nnti bersalin serdang , due saya 10/3 🤭

1y ago

yupp . haritu saya pernah pergi situ sbb ada darah keluar . sambil tu tnya jugak procedur bersalin sana mcm mana . dorg ckp , suami kena sediakan rtk utk buat swab . kalau isteri , mmg dorg dah khaskan . tp utk suami kena buat sndiri and kalau boleh standby 2 rtk sbb tkot invalid . cuma lupa tnya dorg masa tu , kalau bersalin husb boleh teman ke lb 😂