Ajar baby tido siang atas tilam

Salam..nk tnye yg ade pnglmn..bby sy tdo buai..skrg nk try ajr tdo siang ats tilam..tido mlm xde mslh mmg tdo xbbuai..tp tdo siang die nk bbuai..skrg tgh try ddoi gne tgn..mrenget jgk tp bole tdo..tp bile ltk je atas tilm cmfrm jge..ade cara x bg die lena bila letak ats tilm???#ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Balas

baby umur berapa bulan tu? anak saya mmg tak tidur buai tapi masa dia newborn dulu mmg kalau letak je atas tilam dia bangun 😅 budak kecik mmg cepat jaga, ada cara dia nak letak baby kat atas tilam kalau dia tidur atas tangan kita tapi saya lupa dah macam mana haritu tengok kat Facebook