Susu Formula Anak

Anak sy sebelum ni minum susu dutcy baby 6-18bln, dia membuang mmg ok xder masalah perut xkembung so sekarang dia dh setahun 4bulan sy tukar la ke susu dutch lady 123 perisa madu tapi masalahnya dia berak sembelit pulak Pening kepala xtau nk tukar susu jenama apa, sy nk try beli Lactogen, ada sapa2 yg ada pengalaman dgn susu jenama ni x, nk tau susu ni ok ke x

1 Balas

Anak saya dulu minum lactogen start umur 2 bulan sampai setahun lebih. Ok je anak saya berak,takda sembelit atau cirit birit. Berat pun maintain. Lepas tu saya tukar susu dugro pun ok jg. Saya tukar susu sebab lactogen mahal sangat. Tak mampu sebab anak saya boleh habiskan 4 tin(1.8kg x 4 tin) sebulan. Try and error ja sis.

5y ago

Ok tq sis 😉