Lahir sudah puteriku

Alhamdulillah, syukur sy panjatkan. Hri ni sy slamat lahirkan seorang puteri mlalui czer.pngalaman pertama melahirkan dengan cara ni. Dngar je dia menangis, automatik sy pun menangis, sebak bila tringat perjalanan spnjang mngndungkan dia. Mcm2 msalah emosi sy hdapi. Alhamdulillah Allah lindungi anak sy,beri kasih syg spnjang dia brada dlam perut. Terima kasih Allah.

2 Balas

Alhamdulillah sis, selamat berpantang pulak ye sis💪🏻 saya pulak bulan 5 nanti hehe doakan saya pulak amin moga dimudahkan segala urusan kita semua 🤲🏻❤️

alhamdulillah . tahniahhhhhhhh