MakcikBawangBerleluasa

Anak sy baru 1bulan lebih.. mase baru lahir kulit dia agak gelap sikit.. biasalah makcik2 mulut x ade insurans ckp anak sy tu ini la ape la.. sy pade mule nye ok la xde pape masalah.. jnji baby sihat da cukup bersyukur bg sy.. masalahnye skrg perkataan yg keluar dri mlut die tu makin mmbuatkan sy sakit hati.. ape dosa bby sy yg berkulit gelap ni ?? Siapa prnh mngalaminye mcm sy ni ?? Hurmm

70 Balas

mulut org mmg mcm puaka kadang kite kene melawan gak..ank sy pn paksedare dgn nenek die suke dok menghina padahal y dok mghina 2 pun gelap rentong lps 2 nenek die asek la becite pasal kulit die gelap padahal ank2 die sume nye gelap2..da ank sy asek je tanye mi dulu umi kecik2 itam x sy tepaksa la ckp dulu sy itam da besA bau putih sbb xnk die terase ati..die mcm da benci dgn wane kulit die sbb nenek die suke mhina2 die..

4y ago

Klau sy jawab balik sbb kahwin dgn anak mak la sy dpt anak kulit gelap.....klau kahwin dgn mat salleh anak sy kulit putih melepak🤣🤣🤣🤣. Terlalu terpengaruh dgn dakyah media sosial yg mengatakan kulit putih tu cantik. Xpaham dgn manusia yg mcm nie.