MakcikBawangBerleluasa

Anak sy baru 1bulan lebih.. mase baru lahir kulit dia agak gelap sikit.. biasalah makcik2 mulut x ade insurans ckp anak sy tu ini la ape la.. sy pade mule nye ok la xde pape masalah.. jnji baby sihat da cukup bersyukur bg sy.. masalahnye skrg perkataan yg keluar dri mlut die tu makin mmbuatkan sy sakit hati.. ape dosa bby sy yg berkulit gelap ni ?? Siapa prnh mngalaminye mcm sy ni ?? Hurmm

70 Balas

Biasala sis, name pun makcik bawang😂.. Anak sy lahir prem 32w duk incubator 18ari spjng 18hari kene pasang alat pemanas mau x hitam 😂.. Blk2 sepital je mmg ramai yg tanya knp ank hitam padalah mak ngn pak nye kuning langsat.. Btl ke ne ank ko? Mau x sakit hati tp sy malas nk amik pusing ape yg mkck bawang2 ne ckp .. Tp bila da besar cerah la jgk xde hitam mcm mula2 keluar hospital.. Xkisah la hitam ke putih ank tu yg penting da besar tau menghargai, hormat kita sbg ibu bapa dy 😊

4y ago

😅😂 mkcik² bawang ni sj menguji kesabaran ibu²