meragam atau digangu

Anak saye setiap malam menangis start mnggu nie. Mase yg same antara 930 smpai 1130. Sye dah pujuk, dukung, nyusu pon dia tanak. Die akan benti nangis bile die dah penat dlm mase same sye dukung tepuk tepuk punggung die. Mata tutup tp nangis. Bile die dah tido mlm tu. Die akn celik wktu antare 930 smpai 1130 untuk nangis. Sye kadang kesian kat dia. Kadang sye yg nangis knpe die hari hari mcm nie. Perut tak kembung . Sblum tido sye akn urut perut die. Pampers tuka. Tp same jgk hari hari. Macam mane ye ??

16 Balas

Baby umur berapa? Kalau bawah 4 bulan mmg mcm tu.. Maybe bawah 6.. Sbb baby mengantuk, tp tak reti nk tidur sendiri...baby sy pun mcm tu dulu.. Jenuh dodoi sampai sy tension. Sbb dia mengantuk je pn.

5y ago

3bulan 4hari sis