Baby

Morning mommy. Just nk tnye.. Ank sye dah 23 hari., normal ke klau pernafasan die laju n ade wktu2 nye pernafasan die mcm penat dan berbunyi mcm ade kahak.? Tetapi anak sye x de demam dan selesama.. Dan normal ke sewaktu usia die skrg wktu tido die dah berubah? Mksud sye skrg ni wktu die tido mlm dah berubah.. #jgnkecam #firstbaby #babyboy

1 Balas

Xnormal. Anak sye pun dlu gitu. Kena pergi jumpa doc n tanya psal pernafasan tu

4y ago

Anak sye dlm hari jgk time tu. Umur seminggu ke sebulan still cmtu. Lama2 hilang. Mak sye kata, kalau wktu kite bersalin tu, ramai jgk yg tgh bersalin, kemungkinan besar nurse x sedut habis mucus2 dlm rongga anak. Tu sebab anak bernafas berbunyi. Sye mmg risau sgt2 sbb bunyi mcm dengkur pun ada. Tp lama2 mmg akan hilang n doc ckp jgn risau