Susu botol

Anak saya susah untuk hisap susu botol...saya bekerja so susu memang saya pam selalu, selalunya dia minum tapi bila umur dia sudah nak masuk 5bulan pandai memilih nak hisap direct berbanding botol...sapa ada suggestion utk saya...pls help me... pengasuh selalu bagi tau anak kurang minum ..

2 Balas

cuba masa nak bagi dia susu botol suruh suami yg susukan. atau kalau ada mak ke org lain selain dari u. u duduk jauh2 jangan dekat dengan anak masa dia nak minum susu. lagi satu cara, try and error botol susu, tukar botol mungkin botol susu(puting) tu punca jugak dia tak mau botol. puting botol keras ke apa kan we dont know

xpsti...ank sy pun sma...xtau la sbb ap