susu botol

hai mommy smua. mcmana eh nak pujuk bby supaya minum susu dri botol? sya dah start kerja. nak bagi susu botol, bby tak nak. susah nak hisap. bby nangis2 sanggup tahan lapar. hisap pun sekali ja sbb dah terlalu lapar agak nya. umur baru 2 bulan lebih. stress sya kat office ingat bby kat rumah, kesian dia haaa. dah terlampau manja dgn sya, sya selalu direct bf ja. xtau pula bby sya ne memilih ? bantu sya mommy2 smua huhuh

1 Balas

Sy pn prnh mcm tu tp sy bg jgk susu botol lma2 dia ok.dlm 1hr tu sy bg botol je.