susu botol

anak saya 5 bln lebih x pandai hisap botol susu . asyik gigit je. tapi bila saya breast feed x de masalah. mcm mn ye cara utk ajar dia hisap botol susu

3 Balas

boleh try pakai puting lain..ade baby tak suke puting panjang..mcm baby2 saye suke puting Orthodontics..die jenis lebar dan leper

5y ago

thanks mommy. . . i ada tukar puting tapi x mcm mommy advice. i cuba dulu.

Anak ku pun sama,asyik,digigit aja, akhirnya saya bagi dia cawan minum pelan2.baru mau minum sufor

maybe tukar puting