Luahan hati first mom😔

Anak saya skrng 1 bulan 10 hari, dia susah sgt2 nak tidur sekarang tak kira pagi atau malam😢 stress saya dibuatnya.. sampai saya rasa nk meroyan dah.. tidur 20-30min dah terjaga balik.. susu cukup sbb berak pun banyak.. nk kata kembung, dia selalu kentot juge.. pampers selalu tukar.. taktahu la apa masalah lg.. sedih dan penatt sgt2😞😞 nak bg puting tapi ibu sndrii plk tak bagi puting dkt anak.. 😭😭

15 Balas

sabar ya awk.. awk kna beli yg music white noise + mengempeng.. atau buat urutan muka kat baby then bedung.. cara terbaik bedung klo time nak bg tdo..

8mo ago

sya bg puting n bedung.. tdo atas katil ja.. tanpa buai.. klo xnak bg puting kna mgempeng..