Bayi selalu menangis

Hi semua. Bayi saya dah 1 bulan 10 hari. Tapi tidur selalu tak lena. Bila dodoi boleh tidur, letak kat katil je terus terjaga. Perut pun selalu kembung. Dah sebulan tak dapat proper rest #stress #firstmom

2 Balas

Perut kembung, sendawakan dia slps susu, kerap buat urutan ILU di perut dan senam kaki cycling. Untuk tidur , anak tak masuk deep sleep tu. Boleh belajar sleep training 0-3 bulan di FB baby language.

2y ago

hahahaa..typo terok ehhh

😅 typo pun tapi faham 😂