Luahan hati first mom😔

Anak saya skrng 1 bulan 10 hari, dia susah sgt2 nak tidur sekarang tak kira pagi atau malam😢 stress saya dibuatnya.. sampai saya rasa nk meroyan dah.. tidur 20-30min dah terjaga balik.. susu cukup sbb berak pun banyak.. nk kata kembung, dia selalu kentot juge.. pampers selalu tukar.. taktahu la apa masalah lg.. sedih dan penatt sgt2😞😞 nak bg puting tapi ibu sndrii plk tak bagi puting dkt anak.. 😭😭

15 Balas

anak saya pun mcm anak sis tido kejap² lepastu mengamuk last² atoknya beli kan buai .

awk bedungkan die x utk bg kemas badan die dr rasa terganggu?

sama lah sis. sy pn tengah alami. anak sy pn sebulan lebih

Cuddle cure 5s. Follow ig babylanguage

Try sis baring sambil nyusu kan baby