Puting baby newborn

Salam, baby 5 hari sy bg puting waktu tidur takpe ke? Sbb dia selalu menangis nk bagi susu takut dia tersedak, suap puting terus ok. Kalau tak letak puting dia jd kuat terjaga malam#firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

pengalaman sy ank nom 1 nom 2 ok je. nom1 susu botol and ok je tade masalah klu tukar botol or puting brand lain. ank nom 2 bf, isap puting juga ok tk pernah nipple confused. both stop puting dlm umur setahun setengah.. ank saya la ank ibu2 lain tak pasti

takut nipple confuse

6mo ago

puting ke botol ke better selepas 30hari. malam bangun susukan anak tak