Luahan hati first mom😔

Anak saya skrng 1 bulan 10 hari, dia susah sgt2 nak tidur sekarang tak kira pagi atau malam😢 stress saya dibuatnya.. sampai saya rasa nk meroyan dah.. tidur 20-30min dah terjaga balik.. susu cukup sbb berak pun banyak.. nk kata kembung, dia selalu kentot juge.. pampers selalu tukar.. taktahu la apa masalah lg.. sedih dan penatt sgt2😞😞 nak bg puting tapi ibu sndrii plk tak bagi puting dkt anak.. 😭😭

15 Balas

Anak saya macam ni ada dua sebab. satu dia nak berbuai, satu lagi nak ngempeng 😂 saya sampai tak larat nak ngempeng, bagi botol. sbb puting sekarang dia dh tolak. Terpaksa la baring je kat sebelah bagi dia nyonyot sampai lena. kalau tak, kesian juga kat baby. dia pun penat sebenarnya. bezanya, kita boleh luahkan. dia tak boleh luahkan. Kalau tak bedung pun boleh jadi juga. Semoga mommy sentiasa kuat 🤲🏻