Prolonged jaundis baby

Hi. Anak saya prolonged jaundis dah sebulan. Dia lahir prem 34 minggu dan saya pula darah jenis O. Ada tak ibu2 yg berpengalaman macam saya? Risau sebab dah sebulan masih tk hilang lagi ?

3 Balas

anak saya 50 hari baru discharge jaundis.. tak tinggi sgt tp tak lepas boarder nak lepas dari jaundis.. mcm2 cara dah buat.. sampai semua org suh buat kami buat mcm mandi kuchai la, apa la.. tp Dr kata sbb jaundis bf..so xpe je.. tp stress juga sbb hari2 kena pergi KK😅

Anak saya hari ke-38 baru hilang jaundis. Jgn risau mommy, teruskan menyusu anak spt biasa dan kerap. 😊

Normally sbln stgh sis klu mother n father drh O...tmbh lg bb premature so byk organ blm mtg sepenuhnya

3y ago

klw da 2bulan 4hari baby msi kuning smpai keluar da wrna kuning tu mcm mna ya?baby sy lahir prem