baby tak berak sehari

hi mommy, baby saya umur 21hari . dah berapa hari berak sekali je, ni dah seharian dia tak berak.. normal ke? btw baby saya prolonged jaundis.

2 Balas

kalau baby takde meragam, kembung atau sakit perut, normal je. lagi2 kalau fully bf. kalau fm pun sama la. kena perhatikan baby ada tak tanda2 yg tak baik. selagi takde, InshaAllah takde pape

Minum susu formula ke susu badan? Anak kuning mesti make sure dia berak hari2..