Milkbooster

Betul ke kalau baby kuning, ibu yang susukan dia tak boleh minum milkbooster yang macam ni? Ada halba dalam tu.. Btw anak saya prolonged jaundis dah lebih sebulan.

Milkbooster
4 Balas

Milk booster ni tak perlu pun tak pe jika kekerapan penyusuan yg baik, minum air kosong secukupnya, makan makanan cukup nutrien dan tambah lg 500 kalori drpd keperluan kalori wanita biasa. Kesihatan ibu pun baik, elakkan stress. Gitulah usaha milk booster.

goji berry, halba, roselle bawa elemen panas. elakkan dlu

Elakkan dulu sis panas tu nnti lg lmbat turun

elak dlu.. panas tu