Prolong jaundice

Anak saya dah sebulan tapi masih ada kuning. Last check minggu lepas 209.. tapi ni macam kuning lagi muka nya , dah ambil darah untuk check hati.. ade ke moms yg ada penglmn.. najis warna kuning kerap.. sy pon xde ambil jamu

3 Balas

Sama.. sy first check 233, now setiap mggu pegi ambik darah utk check kuning baby.. alhamdulillah menurun.. just bagi minum susu setiap 2 jam, poop dia pun kuning

1y ago

baby Alhamdulillah x smpt 2 jam dah merengek mintak susu.. berat naik dekt 2kg dah.. berak kerap tapi sikit2 je..