Jaundis Tahap iii

Anak saya dah 8 hari .. tapi kuning masih tinggi...15.1 harini... smlm 14.9 harini naik lagi.. Ada ke susu Fm yg cepat turun kuning baby..sebab ank sy kurang berak..berak pon sikit2 je..

46 Balas

Kerapkan susu je kak.. even my baby dah sebulan baru hbs kuning dia.. doc sugestkan i campur susu formula supaya bby byk berak n kencing .. doc ingatkan tak cukup susu saya.. tapi i tak nak campur.. i mkn ubat tambah susu beli kat farmasi.. thank god lepas tu susu makin tambah n i kerap pam.. bby kuning mmg payah nak bgn..so i selalu kejutkan dia n guna botol utk menyusukan dia dgn susu yg i pam..