Susu Anmum Untuk Baby

Anak saya da 5bulan.. Dari umur dia sebulan hingga sekarang minum susu anmum.. Saya cuba macam2 susu tapi anak saya tak sesuai.. Dan kembali balik dengan anmum dia ok.. Tapi mak mertua saya cakap tak elok bagi anmum sebab nanti otak lambat terima apa2.. Betul ke?? Siapa bagi anak dia anmum dari baby sampai dah besar ye??

1 Balas

pandai je mak mertua awak tu ckp mcm tu🤭 apa dia tahu ke semua kandungan susu.cuba sis fikir logik klu betul susu tu buatkan otak lambat tak kan amnum keluarkan susu tu,tak kan ada org akan beli nya🤦‍♀️..jgn dengar sgt ckp org nak2 yg bukan2.ank kita biar kita yg decide nak minum susu apa.yg penting ank nak minum,tak kembung tak cirit birit tak muntah kira tu sesuai lah dgn perut dia.

3y ago

sampai camtu ye awk.. hmm stay strong❤