anak tidak pandai tidur sendiri

anak saya 6 bulan lebih, kalau tidak dbuai dia xakan tdur malah menangis marah tidak dbuai tdur. saya tngok anak orang lain elok je tdur sendiri. senang, masa pun byk. saya byk buang msa sbb nak buai ank tdur je, buai bagi dia tdur lama, tapi tdur dia x lama pun kjp bgun. ada kah cara supaya anak saya boleh tdur sendri? kadang2 susah jugak nak bwa dia bemalam kemana mna.

2 Balas

Boleh belajar cara tenangkan dan tidurkan bayi di FB baby Language. Boleh lg latih anak tidur sendiri dgn tabah, sabar...