tidur lama

Normal ke baby xsmpai sebulan lagi ,kerap tdur. ? Ank sya bru jew lps bgun tdur ,mndi .hisap susu n then dia tdur blik ?

19 Balas

Yes..normal.tu..hehe..ank sy dh msuk 2 bln pn mcmtu juge... Kdg2 knpiuse adakah sbb dia lahir prem 34 mggu...lm duk dkt nicu..dia jd cmtu..hehe😅✌

Baby umur mcm tu memang kena cukup tidur... Cuma kalau ada kuning.. Pastikan kejut untuk menyusu paling tidak setiap 2 jam..

Baby x sampai sebulan lagi 😅 memang itu kerja dia, tak kan la dah boleh terus meniarap main cak² 😂😂

Normal, baby masi kecil. Nti makin naik bulanY akn krg tidoY, lg2 lau baby da pndai main.

normal sis . nt da naik 3bln mungkin kurg kurg sikit tido ny sbb nk main pula .

Haah sis. Baby lgi, mmg dye tidoq jer keje.

Kuning dia dh hbs ke? Klau dh hbs, normal

Normal...kecuali kalu tak nak menyusu

Ye.. bby sy pun mcm Tu jga

Normal sis