Tips Naikkan Selera Anak

Anak Saya 2 Tahun 10 Bulan Mengalami Masalah Berat Badan, Ketinggian Dan BMI Susut Teruk..Anak Saya Sangat Cerewet Makan Dan Hanya Makan Dlm Kuantiti Yg Sgt Sedikit Setiap Kali Mkn.. Boleh Ke Ibu2 Sekalian Berkongsi Cara Untuk Naikkan Selera Makan Anak Dan Susu Formula Apa Yg Sesuai Untuk Anak Saya Cuba?tq

Tips Naikkan Selera Anak
12 Balas

Blh cari vitamin c cutie.. Hrga rm17.30. Mula2 bg 2biji shari.. Bila selera dah brtambah. Blh bg satu. Ank sy 3tahun.. Susah sgt nak mkn.. Mkn pun kena brperang bgai.. Bila sy bg vitamin dlm 3hari tak pyah brperang dah. Dia sndri minta mknn.. Mkn nasi brtambah. Lps mkn nasi minta biskut dgn air milo pulak. Suka tgok dia mkn.. Skrg mknn kena sedia ada.. Sbb ank mkin selera.. Bila bgun jer tido minta mknn dah..

4y ago

👍👍😍