Bagaimana nak naikkan selera makan anak ?

Anak saya, berumur 2 tahun 7 bulan. Sampai sekarang masih menyusu badan dari dia lahir lagi. Anak saya sangat susah nak makan.Tapi, dia sangat kerap menyusu badan. Bagaimana cara saya hendak, naikkan selera makan anak? Ada beberapa yang memberi pendapat menyatakan, anak susu badan agak sukar untuk ada selera makan. Adakah ia benar ?

3 Balas

Anak sy 14 bulan alhamdulillah selera makan mantap even full BF. Maybe sis kena jarak kan time bf and banyak kan bg makan. Bg dia makan bila setiap kali dia nak bf.

Sebab anak dh kenyang susu. Cuba kurangkan bagi susu. Dah boleh wean off pun. Nak masuk 3 tahun dh kan

berat anak berapa ya