Assalammualaikum mummy2 semua …..

Anak saya 10 bulan 4 hari … baru je nak ok dripd Demam tapi Start dripd demam sampai harini Langsung xnk makan apa2 .. asik merengek je …makan pon 2-3 sudu sahaja .. susu je yg dia nak minum .. buntu dh takthu nak buat mcm mna … Mummy2 ada tips tak nak bagi baby selera balik 😔 Terima kasih Mummy ❤️🤲🏻

3 Balas

selalunya mmg anak akan mcm tuh, selera hilang, tapi inshaAllah slow2x dia akan makan balik, janji dia minum susu byk . kalau ni try ja bagi dia makan, masak yg dia suka ke.