25 weeks today🥰

hari ni aku decide nak berhenti kerja bkn sbb x larat tp sbb tekanan kat opis. aku btl2 dah x mampu nak lalui lg😞 bos aku suka marah dpn staff lain malukan aku mcm takda maruah plak rasa.hari2 aku balik drive smbil nangis smpai bengkak mata. ye pon silap aku tp jgn lah marah dpn org dan paling sedih ada bkn silap aku tp aku jgk kena. sedih tau 😢 kesian baby aku kdg2 seharian aku x mkn sbb x lalu. balik rumah mcm nak gastrik dibuatnya. aku cuma nak share dan kalau korg ada yg alami hal yg sama jom lah share. #bantusharing

1 Balas

I feel u. Sy surrender masa kndungan cecah 28w. Tekanan sbb boss buat silent treatment pd sy. Mulanya sbb kena covid masa 2nd trimester, cuti smpai sebulan dia bg. Then tiba2 kena tukar syif mlm, lepastu bila sy dh hntr notice resign, baru la nk tegur2 sy. Then tiba2 stesen dia kena ttup sbb ada mslh. Last week sy saja bawa bby sy jumpa ex bos. Terus bby nangis bila nmpk muka dia. Tp bila jumpa org lain, elok dia senyum.

1y ago

dugaan masa pregnant.insya Allah ada rezeki lbh baik utk kita lps bersalin nnti🥰 sy dah 30 week masih gigih keja. pekak kan tinge je bila kena marah 😂 lantak lah bos tu yg pntg setiap bln sy dpt gaji. sy dah fikir smpai tahap tu sis. semoga kita semua kuat💃