Sekarang ini ibu tengah mengandung untuk anak keberapa?

Voice your Opinion
Pertama
Kedua
Ketiga
Keempat
Kelima dan ke atas

2398 respon

23 Balas

anak kedua. yang pertama baru 6 bulan. yg kedua ni dah 3 bulan. umur sy dah 34 tahun. agak mengejar kehadiran anak, sebenarnya. cuma x sangka seawal ni pula. syukur Allah bagi lekat lepas start period. Kelahiran sebelum ni alhamdulillah takde masalah ape2. jadi harap² kalini takde masalah jugakk.. 🙏

2y ago

Kita hampir sama puan. Saya pun anak kedua. Nak masuk 5 bulan dah umur kandungan. Bakal lahir Feb tahun depan. Anak pertama umur 10 bulan. Saya pun berumur 34 tahun. Semoga dipermudahkan segala urusan mengandung dan bersalin kita puan🙏🏻🙏🏻