Sekarang ini ibu tengah mengandung untuk anak keberapa?

Voice your Opinion
Pertama
Kedua
Ketiga
Keempat
Kelima dan ke atas

2211 respon

22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

anak kedua. yang pertama baru 6 bulan. yg kedua ni dah 3 bulan. umur sy dah 34 tahun. agak mengejar kehadiran anak, sebenarnya. cuma x sangka seawal ni pula. syukur Allah bagi lekat lepas start period. Kelahiran sebelum ni alhamdulillah takde masalah ape2. jadi harap² kalini takde masalah jugakk.. 🙏

Baca lagi
2mo ago

Kita hampir sama puan. Saya pun anak kedua. Nak masuk 5 bulan dah umur kandungan. Bakal lahir Feb tahun depan. Anak pertama umur 10 bulan. Saya pun berumur 34 tahun. Semoga dipermudahkan segala urusan mengandung dan bersalin kita puan🙏🏻🙏🏻

TapFluencer

ke3 selepas penantian selama 13thn. Saya ada fibroid, pcos & polyp. Sepanjang pregnant pn byk kali bleeding & spot. Doakan saya & baby selamat hingga dilahirkan nanti. Baby of Januari inshaaAllah

2mo ago

terima kasih ..semoga semua urusan ibu & baby dipermudah juga... Aamiin.

anak pertama... mengandung selepas buang endometriosis... due date 6.10... masih belum ada tanda2 lagi... cuma sekali saja false contractions last 2wk... kalau tak bersalin jugak, 12.10 kena serah diri dah... semoga dipermudahkan urusan ibu2 semua jugak... doakan saya

mengandung kli ke6 2 hidup,3x gugur..yg ke6 ni due 28hb9,tpi BLM bsalin,skg dah kluar tanda skit prut dan kluar lendir coklat/darah..klo xda tanda Lg 4hb10 serah diri dah,doakan saya d permudahkan brsalin.

2mo ago

kandungan keempat.. alhamdulillah due 12/10..klo xbsalin juga 11hb kene tahan ward

kandungan kedua. yang pertama miscarried masa 12w bulan 1 aritu. sekarang pregnant semula dah masuk 21w. semoga kali ni baby selamat dilahirkan. insha'Allah.

2mo ago

smg dipermudahkan segala urusan n selamat semuanya Puan.. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲 🤲 🤲

kandungan kedua,kandungan pertama ggur 12 week,alhamdulilah skrng tngh pregnant baby twin,dh 31 week,doakan saya dan baby twin sihat dan dipermudhkn urusan bersalin nanti ,aminnn🤲

Anak ke 4..Skrgdh 40week... Sedang menunggu ari... Doakan saya dpermudah urusan bersalin dan selamat kedua2nya... Aamiin🤲

Baca lagi
2mo ago

smg dipermudahkan segala urusan n selamat semuanya Puan.. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🤲

Allahumma ya barik.. Anak kedua lepas 9 tahun yang sulong.. 🥰 doakan kandungan sihat dipermudahkan semuanya aamin.. ❤️ due hujung bulan januari 2023

anak pertama alahan pun teruk ... lagi waktu malam loya tu x boleh nk dikawal.. kadang tengah naik moto suruh suami berhenti tepi sebab nak muntah ..

memgandung yg ke-3 dan anak perempuan setelah sebelum ni 2 org lelaki.. suami la yg paling excited utk anak perempuan die.. doakan kami ye