TALIPUSAT ANAK

Anak kami dah 7bulan, dapat surat dari Pusat Darah utk mnta keizinan ambil darah dri talipusat anak.. Korang dapat n izinkan x? Kami ok ja, sebab anak pun alhamdulillah sehat dari lahir sampai sekarang.. 🧡

TALIPUSAT ANAK
4 Balas

boleh tau tak...uri puan dapat tak...#tambahilmubaru #infobaikelokdisebarkan

3y ago

dapat puan.. suami pun tnye, dri mana pulak drah tali pusat tu, kemain pnjg tali uri aritu dpt kat dia.. 🤭 agaknya depa dh amek darah dari tali pusat siap2 kot sebelum serah uri kat suami? adehh.. kurang tahu juga ni..