Tiroid

Assalamualaikum, nak tnya .. anak kedua sya skrg ada masalah kuning .. kna ambil darah n jmpa pakar , mnggu dpan bru tw kptsan dri dr .. sel darah merah ok , dan hati pun ok .. skrg risau tnggu kptsan tiroid .. ada sesapa ada pengalaman nie x ? Bby skrg 1bulan 2hari ..

1 Balas

sis pegi kdai senseng yg kdai cina jual2 herba tu..tnya kat dya ubt mandian baby untuk kuning baby bru lahir tu..nnt dya bg mcm bunga kuning..bg mndi pkai tu 2x shari..smoga bby cpt sembuh..aamiinnn3

4y ago

jan laa sis pkir cm tu..inshaAllah bby ok.. kbiasaannya mmg ada yg lmbt ok..ankbuah sy 2org dekat sbulan mcm tu.. pastu berat badan mnurun ckit..sis daa bg mnum susu bdan yg kerap..