Naik kapal terbang

Perlu ke waktu mnta surat dari doktor perlu nak scan bru boleh surAt dri doktor.. #pakaikapalterbang??

2 Balas

Bawah 28 weeks x perlu Surat dokt... Atas 28 weeks perlu surat kebenaran dri dokt...x perlu scan pun..mnta je kat kkian tmpt check up bby... jom join group mumy sharing blh share ape sja psl pregnancy,baby,pantang or borak²... Yg penting for women only ya...https://chat.whatsapp.com/Hw06s0iMcYJLI3nkFZENUv

Doktor bg surat utk kandungan 28w ke atas. Cuma pengalaman saya bila guna flight kena isi borang dgn syarikat penerbangan saja. Isi release & indemnity expectant mother form