Siapa yang pernah rasa macam ni? 😆

Anak dah nak masuk 8 bulan, lepas je habis pantang, period datang macam biasa, regular period. Tak pernah missed pun, kalau tengok kalendar, memang tarikh tu jugak dia period. Sy tak pakai perancang, konon konon nak rancang sendiri 😌. Kira tarikh, pakai kondom, buang luar, ha tu jela. Cumanya haritu ada sekali ni, husband taknak pakai kondom, pastu terpancut dalam pulak. Tengok kalendar, hari subur pulak tu. Haru wehhhh dibuatnya 😤 Tertunggu tunggu la tarikh 14 July sebab expected period tarikh tu. Dahlah takde simptom nak period, senggugut apo pun takdok. Seharian laaaa kita tunggu period yang tak kunjung tiba ni 🥲. Siap dah pesan dengan husband suruh dia beli UPT kalau still tak period esok. Husband pun tertunggu tunggu, sebabnya kita dah warning dia, kita suruh dia bertanggungjawab 🤣 Eh dia pulak salahkan kita, katanya time tu kita yang mintak. Eh eh eh 😤 Pastu pukul 2 pagi tadi, sy rasa macam ada benda nak terkeluar, cecepat sy bukak lampu bilik amik pad terus pakai, pastu sy calit sikit, ALHAMDULILLAH PERIOD 😆😆 Husband pun tarik nafas lega nampak period 🤣🤣🤣 Bengong betul 🤣😂🤣😂

13 Balas

fuh nasib baik..kita yg bc pun rs suspen juga..hehe..😂🤭

10mo ago

tu la lepasni kena prepare upt dengan emergency pill siap siap 🤣