period pertama lepas pantang

harini hari ke 46 lepas bersalin dan saya dah datang period harini . pagi tadi bangun tidur breast saya rasa sakit sakit mcm bengkak susu tapi tak bengkak pun , lembut je cuma dia mcm sakit dekat belah atas sampai ke longkang tengah tu . breast belah kanan je pulak tu . tambah pulak badan rasa bisa bisa mcm nak demam je pagi tadi . ni dah petang bisa bisa dah takde cuma tinggal sakit ii dekat breast je . ni sebab period ke eh ? dah lama tak period saya pun lupa dah simptom ii period saya macam mana #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

Habis nifas hari ke berapa selepas bersalin?

2d ago

Syukur

maybe period nak dtg.. susu ok?

3d ago

yaa agaknya sebab period . susu saya okay je keluar macam biasa sis