2nd pregnancy

Anak bru 1thn 6 bulan,nk buat checkup kt klinik kerajaan bole ke? Td just sje test upt sbb dh seminggu lewat dtg period + asyik loya muntah2.. naik ler double line alhamdulillah.. anak blum 2 thun so risau kena bebel dgn doktor..heheheh

2nd pregnancy
16 Balas

sy pun pregnant anak first x ckup 2 tahun..sy pregnant masa anak 1thun 6bulan..skrg anak 2 tahun 4 bulan..sy tgh tunggu hari nk bersalin..due sy 20hb ni..lg 2 hari🤭masa buka buku haritu nurse x bising pun..sbb anak dh nk dekat 2 tahun pun