2nd pregnancy

Anak bru 1thn 6 bulan,nk buat checkup kt klinik kerajaan bole ke? Td just sje test upt sbb dh seminggu lewat dtg period + asyik loya muntah2.. naik ler double line alhamdulillah.. anak blum 2 thun so risau kena bebel dgn doktor..heheheh

2nd pregnancy
16 Balas

boleh sangat. kena bebel atau tak tu layankan je. kalau rajin dan reti nak menjawab, jawab je 😅 kalau tak, kualikan telinga.

sy pun anak bru stahun stgah bslin czer,skrg lekat lg da 3bln..alhmdulillah nurse tk bsing lgsung...

klau sis normal xde mslah nurse dktr ok je. klau ada pnyakit tu yg slalunya diorang bebel 🤭

boleh je. xde dorg nk marah pun. sy ank setahun udah sangkut,..ni dh slmt bsalin pun.

tak de nya kena bebel..lagi2 kalau yg sulung tu bersalin normal ..

Mestilah boleh. Book macam biasa