Alhamdulillah 2nd pregnancy

Alhamdulillah..lst period 03/07…awal bulan 8 ada try buat test upt tp -ve…then 12/08 saja2 buat test -ve lg..hehe..xpela mybe period dtg lewat bulan ni…trgerak hati nk buat test saja2 lg 14/08 smbil2 baca selawat sebelum test, mndi jap …sekali check naik double line…debar2 rasa🤣..rse mcm pregnant kali pertama je😁😁😁…belum g scan lg, mbe tggu 8-10w br nk g scan😇😇 #pregnancy

Alhamdulillah 2nd pregnancy
2 Balas

Samelah saya 2nd pregnancy. Saye last period 9/7 test positif 14/8 n 15/8..g scan klinik doc xjumpe kantung bby.. Doc refer g hospital.. Takut kandungan luar rahim😞

2y ago

InsyaAllah.. Doakan saya

sama last period kite hehe. tpi sy 22/7 upt positif dah.

2y ago

Hehe…ikut dlm apps dh 7w..tp belum g scan lg..mybe awal sep br nk g scan