penantian selama 7 taun berakhir...

tq Allah ...dlm masa 7 taun hmpir give up...akhirnya allah dgr rintihan dan doaku sepnjg hri utk ank kedua ini..amin ya allah... penantian 7 taun yg sngt2 mencabar kesabaran dan allah maha mendgr dan mengasihani umatnya...alhamdulilah kini kandungan sudah pon 8week 3day..alhamdulilah ya allah...akn ku jaga anugerah yg kau berikan kpda kmi....amin...doakan sya n baby selamat hingga melahirkan nti amin...ya rabb...

2 Balas

rezeki Sis & suami lambat tiba .. Alhamdulillah dah terime .. Tahniah Sis 😉😉

5y ago

Same2 😉

Alhamdulillah.. Moga Allah permudahkan sgla urusan awk n baby.. 😍

5y ago

Most wlcme awkk😘