D&C

almost 3 weeks after miscarriage. still sakit2 perut. pegi hosp swasta, doc suruh buat D&C sbb scan still ade sisa. sbb tu punca sakit perut & darah still ade kuar mase gugur on 4/7 @14weeks ,doc kerajaan ckp ade sisa skit je lg, die ckp xperlu buat D&C. tp akan kuar sendiri je dgn darah. hmm anyone yg pernah buat D&C ? ok ke? lps tu korang tungu brape lame rezeki tuk pregnant blk? tibe2 rase mcm down sgt. ?

14 Balas

Bertungku la sis. Saya bertungku keluar darah ketul2 banyak. Lepas 4hari gugur, darah stop