Pertanyaan 2nd Pregnancy

Sy hamil ank ke2.. Actually ni kandungan ke 4 sy slpas 2 kali keguguran.. 1st miscarriage xbuat d&c.. 2nd miscarriages ade buat d&c pd thn 2017.. Skg hamil 4 bln.. Tp dr awal hamil smpai sekrg kerap sakit dekat tmpt peranakan.. Sakit mcm senggugut.. Last week ade scan, doc ckp uri dkat bwh.. Tp dsebabkab bru 16weeks doc ckp ade byk lg msa utk uri tu naik ke atas.. Nk tny yg ade pngalaman, adakah sy sakit dsbabkan uri dkat bwh atau sbb lain? Sbb stiap kali checkup bila bgtau doc, doc ckp bnd ni normal.. Mse hamil ank sulung xde plak rse sakit mcm skg..

1 Balas

Sma mcm sy la tu sis. Smpai celah kangkang pn sakit juga. First preggy xda pulak. Second preggy ni mmg buat insaf nak pregnant lg. Tllu byk dugaan 😂