minggu 22

Allhamdulillah start 20w dah rasa gerakkan baby yg semakin aktif... Paling aktif waktu tgh malam smpai x boleh nk tdor hehehe..??... Bila ibu2 dpt rasa pergerakkan baby dlm kandungan ... Dan baby pling aktif waktu bila yer .... Saja nk kongsi......

8 Balas

Sy start rasa ada pergerakan pon masa 20w. Tapi sikit² rasa macam angin je. Bila dah 25w, memang kuat dan aktif. Now dah 31w. Senget² perot dibuatnya 😅

4y ago

Aamiin.. terima kasih. Semoga dipermudahkan juga segala urusan awak ya, aamiin..