Keguguran 5 Minggu

Allahu takda rezeki .Nak bangun pi kencing , seketul dia jatuh. Baru je check semalam 25/01 " dia " masih ada dalam rahim . Pagi tadi jam 7am 26/01 "dia" keluar . Nak tidur malam memang tak boleh . Sakit sangat perut . 2 kali kena rodok dibawah guna Endovagina scanner . Sakit Allah je tahu . Then after check semua rahim alhamdulillah clean . Takda apa yang tinggal . "Dia" mudahkan ibu dia . Tahu ibu dia sakit agaknya . Terima kasih untuk kenangan beberapa minggu . Menjadi pendengar & Luahan isi hati bila sunyi . Hehe taakda rezeki lagi Allah nak beri . InsyaAllah ada lepasni ☺️ Sayang nak tanam . Tapi terpaksa . Nak tengok pun tak boleh sebab dalam mood Pantang . Lemah longlai juga semuanya . Minta doakan saya & kondisi masa kini moga lebih kuat & baik .

Keguguran 5 Minggu
48 Balas

Innalillah.. salam takziah sis. Tahun lepas bulan 7 dan bulan 10 pon saye gugur around 5w gak.. 2 kali gugur. semoga ade rezeki lg nt ye sis..Aamiin. Ni pon sye tgh hamil dlm 6w.. doakan sye ye utk anak ke 4.