Keguguran 5 Minggu

Allahu takda rezeki .Nak bangun pi kencing , seketul dia jatuh. Baru je check semalam 25/01 " dia " masih ada dalam rahim . Pagi tadi jam 7am 26/01 "dia" keluar . Nak tidur malam memang tak boleh . Sakit sangat perut . 2 kali kena rodok dibawah guna Endovagina scanner . Sakit Allah je tahu . Then after check semua rahim alhamdulillah clean . Takda apa yang tinggal . "Dia" mudahkan ibu dia . Tahu ibu dia sakit agaknya . Terima kasih untuk kenangan beberapa minggu . Menjadi pendengar & Luahan isi hati bila sunyi . Hehe taakda rezeki lagi Allah nak beri . InsyaAllah ada lepasni ☺️ Sayang nak tanam . Tapi terpaksa . Nak tengok pun tak boleh sebab dalam mood Pantang . Lemah longlai juga semuanya . Minta doakan saya & kondisi masa kini moga lebih kuat & baik .

Keguguran 5 Minggu
48 Balas

Salam takziah. Sama pernah kene mcm ni. Mmg sakit sgt2 selagi tak keluar. Semoga ade rezeki lg utk lepas ni. Pantang baik2 ye sis

takut pulak saya tgk sbb saya pernah gugur 12w skrg ni pregnant 5w. harap semuanya baik² shj dan utk puan takziah ya.

salam takziah sis ❤️ be strong okay, anak tunggu ibu dia kat syurga tu. insyaAllau lepas ni ada rezeki lagi

takziah sis.. semua nyer ada sebab sis.. sbr ye . inshaallah lepas ni akan ada rezeki lain.. inshaallah

saya pun tgh tggu jatuh sendiri dah 2minggu tggu. doc bagi tempoh sebulan. risaunya kalau kena dnc 😭

Allahuakbar..salam takziah puan. Semoga ada rezeki yg lebih baik. Selamat berpantang ya dan jaga diri

semoga ibu2 dalam ne sntiasa kuat & yakin akan rzki dri allah, di gantikan dgn yg lebih baik.

salam takziah ya puan..semoga Allah gantikan anak baru dlm rahim puan Inshaa Allah .aamiin

sy doakan semoga sis cpt sht smbuh. Insyallah cb lagi sis. psti ada rezeki lagi lps nie.

Be strong 💪 I believe is more than 7weeks because my dr says 7week hanya 1cm besar