Keguguran 5 Minggu

Allahu takda rezeki .Nak bangun pi kencing , seketul dia jatuh. Baru je check semalam 25/01 " dia " masih ada dalam rahim . Pagi tadi jam 7am 26/01 "dia" keluar . Nak tidur malam memang tak boleh . Sakit sangat perut . 2 kali kena rodok dibawah guna Endovagina scanner . Sakit Allah je tahu . Then after check semua rahim alhamdulillah clean . Takda apa yang tinggal . "Dia" mudahkan ibu dia . Tahu ibu dia sakit agaknya . Terima kasih untuk kenangan beberapa minggu . Menjadi pendengar & Luahan isi hati bila sunyi . Hehe taakda rezeki lagi Allah nak beri . InsyaAllah ada lepasni ☺️ Sayang nak tanam . Tapi terpaksa . Nak tengok pun tak boleh sebab dalam mood Pantang . Lemah longlai juga semuanya . Minta doakan saya & kondisi masa kini moga lebih kuat & baik .

Keguguran 5 Minggu
48 Balas

Saya pun pernah berada di tempat sis (ectopic pregnancy, sakit perut teramat sangat smpi pengsan + fallopian tube trpaksa dibuang sbb dh pecah). Alhamdulillah skrg tgh pregnant lg. Semoga sis kuat dgn setiap dugaan. InshaAllah ank syurga bakal menanti ibunya di syurga nanti 🥰 jgn bersedih & meratapi ats apa yg berlaku sebaliknya bersyukurlah dgn setiap peluang & rezeki yg Allah berikan kpd kita.

2y ago

sy pun pernah ectopic masa tu 6w4d. Tak tau pregnt ttbe tau esknyandakit yg amat. Betul mmg sakit sgt ectopic sy pun pecah dlm tiub, tiub kanan dah kena buang and ikat. alhamdulillah dpt lg pregnt dua kali even tgl satu tube kiri ..