Anak sulung

Hye momies2 semua..saya dh kawen 8 tahun,alhamdulillah rezeki yg ditunggu2 selama ni hadir juga akhir nya..saya pregnt dh 6weeks ?,doakn semoga baby dalam rahim saya membesar dgn sihat & sempurna yer..

106 Balas

Sy tunggu 7tahun nk dptkan boboi yg cute ni..xsangka yg Allah bg peluang merasa, skrg baby sy pn dh nk masuk 5bulan, masa pregnant xteeasa kejap macam bila baby dh depan mata. Sis banyakkan bersabar, sebab fasa nk mabuk² akan mula, masa tu akan penat sgt, byk kan berehat, bukan senang Allah nak bg kita merasa, dah berapa byk kita menangis utk dptkan anugerah ni, byk kan bersabar, temouh dgn keseronokan. Selamat berjuang sis, semoga sis dan baby sentiasa dlm lindunganNya dan selamat sehingga baby lahir, aaaamminn ya rabbal al-aminnn..

Alhamdulillah sis, tahniah jaga kandungan baik2,sama dengan sy 8tahun pernantian untuk mendapat zuriat, Alhamdulillah tahun ni, tahun ke 9,dengan izin Allah, sy di berikan zuriat, skrg ank sy dh sebulan lebih.. Syukur sgt2...gembira, sedih semua ada bila ank dah ada depan mata,. Sy doakan sis dipermudahkan urusan, dan selamat sehingga bersalin.. Banyakkan berdoa semoga sis dan ank dlm kandungan sentiasa dibawah lindungannya Aamiin...

Amin. Btw tahniah sis 😊 Sy pun baru mengandung first baby, setahun lebih menunggu. Semoga urusan sis di permudahkan. Hadiah dari Allah untuk kta yang sabar menunggu ni sis 😍 Alhamdulillah kta merasa jugak pengalaman mengandung macam org lain ☺

Samaa dgn kite..8 tahun kawin..tahun ni bln puasa Alhamdulillah rezeki dr Allah..puas menanti kan..akhirnye Alhamdulillah..semoga segalanye dipermudahkan...Aamiin..

5y ago

Alhamdulillah syukur☺️☺️

Alhamdulillah... Saya pun tahun ke 8 baru ada rezeki.. Sekarang dah 9bulan..counting day dh ni.. 😍 Semoga momies yg sedang menunggu tu d bagi rezeki nanti.. Aamiin

Alhamdulillah. Tahniah sis. Sy pun tunggu 8 tahun utk anak sulung ni. Awal bulan 1 nanti bersalin. Jaga diri ye sis. Banyakkan rehat,makan ubat yg doc bagi. ;)

5y ago

Yeke alhamdulillah tahniah utk awk juga..ya allah xsbr nya kn..due sya dlm bln 2 mcm tu..kita lebh kurng je beza x jauh..jaga diri juga sya doakn semoga allah permudahkn urusan mommy to be ni😘😘

Banyak kan bedrest ye mula2 ni.. Kalau keluar ape2 tanda walaupon sikit terus pergi hospital bukan klinik yee.. Better pakai pad utk senang tgk kalau ade ape2

Alhamdulillah tahniah sis, kita lebih kurang..saya kahwin 7 tahun akhirnya Allah beri peluang untuk pregnant tahun ni. Kita sama2 jaga diri tau❤️ #9w6d

Alhamdulillah....Jaga kandungan baik2 ye sis jgn buat keje Berat...byk Kan rehat.....moge Allah jage mommy2 n baby kite smpai selamat bersalin...aamiinn

Tahniah bebanyak sis..sy kahwin dah masuk thn ke 9..bru 2 minggu lepas dpt tahu yg sy m'andung 7 minggu...test urine 4 kali sbab x percaya.hehe