guna alat perancang iucd tapi mngandung jgak

spe penah ade pengalaman pkai perancang iucd tapi mengandung jgak..huhu mcm xpercaya sungguh rezeki allah bgi ni..pdahal dlm merancang lagi..ank sulung pon blom 2 tahun lgi..ape2 pon alhamdulillah rezeki allah da bgi kn

2 Balas

Wah, post ni 2yr ago. Pernah dgr juga pasal ni. Pakai iucd tp ngndung. Tapi, saya pakai selama 8 tahun, tdk ngandung😂 skrg suda buka d umur yg 31. 😊

haha aiyoo kelakar😂 tulah perancangan Allah lebih hebat . ank hebat tu