Baby boy

Alhamdulillah,dipermudahkan urusan bersalin hari nie.bby boy,39week.induce semlm sbb air ketuban kurang.

30 Balas

Alhamdulillah, tahniah sis... Saya pun selamat bersalin hari ni juga secara czer sebab air ketuban banyak.. 39 minggu 4 hari😊

bestnyaa da beranak.. sy ni da 40 weeks. bby selesa agaknya dlm perot ni.. btw.. tahniah dan selamat berpantang..

Alhamdulillah.. Slmt berpantang.. Slmt mnjadi ibu.. Jgn stress masa pantang.. Enjoy ur confinement ☺️

mcm mna th air ketuban kite kurg..mase g check up kt klinik 39 mggu tu ke?diorg ade wat scan ke mse tu

4y ago

Dkat result scan tu semua de sis cuma yer doc jek yg tau..

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang dan jaga diri n bby leklok.

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang jaga diri n kesihatan sis

Alhamdulillah congrats mommy. Selamat berpantang💐😊

Alhamdulillah.. Tahniah... N selamat berpantang.. 😊

Alhamdulillah, tahniah, selamat menimang cahaya mata

Alhamdulillah tahniah & Selamat berpantang sis