Baby Boy

Alhamdulillah saya selamat bersalin pagi tadi jam 2.20am.. Normal, berat 2.67kg. Semoga ibu ibu yg lain dipermudahkan urusan ya. Baby 37w4d ❤️

111 Balas

Salam...nak tnye klo baby yg ade g6pd ni boley x gne mandian johnson baby...maaf la saye xde pengalaman ank g6pd ni..n njmk tnye klo baby kluo susu kt hidung tu normal ke...da sendawa pn kdg kluo lg susu..

Alhamdulillah tahniah sis dan selamat berpantang bestnya jumpa baby awal huhu... sy dah 38w4d blm ada tanda apa2 lg cuma kontraksi palsu je tak sabar jmpa baby hehe doakan sy ye 😘❤️

alhamdulillah..tahniah sis..sy esok dah masuk 38week. tp belum ada kontraksi 😅 cuma rasa2 dia mengeras bahagian bawah. doa kan sy dmudahkan bersalin nti. due sy 28hb10

Alhamdulillah..Tahniah sis.. aamiinnn yra. Xsabar tggu bln dpn😍 moga sama2 dipermudahkan urusan bersalin berpantang dan menjaga amanah Allah sbaik mgkin🌹

Terima kasih semua untuk ucapan... Saya baca semuanya.. Yg mana menunggu hari saya doakan ibu semua dipermudahkan yaa urusan bersalin InshaAllah 😘

tahniah awak..selamat berpantang..seronok nye baby nk keluar awal ..doakan sy bersalin juga dipermudahkan ye..tgah menunggu hari juga ni

Wow.. Tahniah. Saya pun dah 37 weeks. Mungkin baby masih selesa dalam perut ni. Bila2 masa je baby akan keluar.. Berdebor...

SrOnoknyaa. Sya hri nie dah 38w. BlOm ada taNda. Cuma kadaNg2 ja meNgeraS. 🤗xsabarnya nk jUmpa bby sndri nie. 🤩

Alhamdulillah tahniah ya! InshaaAllah aamiin.. x sabar jumpa baby kita ni pula.. selamat berpantang ,baik2 ya!

Alhamdulillah 😍tahniah ye sis, Selamat berpantang. Semoga mommy n babby sentiasa sihat hendaknya.